…probleme Gogule ?

Bleah! ianuarie 20, 2009

Filed under: Frustrari zilnice — ankesanamon @ 7:43 pm
Tags: , ,

Ador bancile si functionarii lor! La nebunie! Ador bancile atat de mult incat simt o nevoie sa le compun o oda virtuala. Preferata mea, sa o denumim generic Reiffeisen, ma uimeste intotdeauna cu profesionalismul nemarginit de care dau dovada angajatii.  Ma duc, ca omul, sa incasez un cec. Dupa ce stau vreo 30j’ de minute la coada, duduia de la ghiseu se plictiseste de noi si ne indruma la cealalta coada. Buuun, mai stam juma de ora, nu-i nimic, e cald si miroase a caise in banca.

Ajung intr-un final apoteotic la ghiseu, unde un flacau curios ma intreaba: „dar de unde va vin atatia bani?” si zambeste libidinos. Politicoasa il intreb daca e esential sa raspund, iar flacaul se schimba brusc la fata. Tasteaza in sictir vreo 10 minute, timp in care coada se prelungise pana afara.  Ii cer sa-mi schimbe dolarii in euro, la care functionarul, cu acelasi sictir debordant „noi nu schimbam bani”. ?!??! Cum sa nu schimbati bani? Doar aveti cursul valutar afisat pe ghiseu.  „La celalalt ghiseu, nu la mine.”  Mi-a dat cele mai rupte hartii pe care le avea, nici multumim, nici buna ziua, nimic.  Ai crede ca acum, cu criza financiara bancile sunt mai dragute cu clientul care le pompeaza bani in fund…. da de unde.

Ce credeti c-am mai stat la celalalt ghiseu sa schimb? Neah.. am iesit trantind usa si am schimbat la niste arabi cu casa de schimb. Aia nu fac mofturi nici la hartii rupte si te trateaza si frumos.

Deci, in concluzie bancile rulz!

Reclame
 

One Response to “Bleah!”

  1. Dorut Says:

    IMPUSCATI LA ZID !


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s