…probleme Gogule ?

Mic indreptar de afaceri pe timp de criza Aprilie 10, 2009

Filed under: Îndreptare,Haioase — ankesanamon @ 4:30 pm
Tags: , , , , , , ,

Sau: Cum sa scoti bani din piatra seaca

Esti un baiat versat, talentat, cu afaceri importante sau o fata independenta si descurcareata? Te-a lovit criza din plin, asa-i? Nici o problema… urmeaza aceste sfaturi si te vei descurca mai bine ca oricand.

Pentru baieti:

1) Fura telefoane. Dar nu de la oricine, ci de la cunoscuti. Este simplu: furi telefonul, consolezi victima, te oferi sa-i gasesti acelasi model mai ieftin, inapoiezi telefonul furat, te faci cu bani moca.

2) Cere taxa de protectie. Te duci la o scoala generala/liceu din cartier. Bati cativa pustani nevinovati, iti faci reputatie de periculos. Incasezi taxa de protectie de la aia mai pricajiti, taxa de bataie pentru smecherii care nu vor sa-si pateze mainile.  Iar bani moca.

3) Lanseaza-te in showbiz. Iti trebuie un telefon mobil(ai de unde sa ciordesti-vezi punctul 1) si un cont pe youtube. Compui o manea cu ritm de hiphop(vezi Fernando de la Caransebes), apari la TV, te plateste OTV-ul sa spui ca ai urinat la acelasi copac unde a fost gasit un fir de par de-al Elodiei. Te-ai scos.

Pentru fete:

1) Fotbalisti. Oricat de mare ar fi criza, fotbalistii nu vor duce lipsa de bani. Rezulta nici tu. Va trebui sa investesti in cateva carpe  hainute, tratamente SPA, si coafor. 

2) Videochat. Daca nu vrei sa te incurci cu site-uri straine, conturi in euro si limbi straine, poti sa faci show-uri erotice la webcam pentru un cod de reincarcare pentru cartela. Fraieri gasesti slava Domnului.

3) Scandal. Te duci la OTV sau la un ziar de duzina si spui ca ai facut sex cu n parlamentari si fotbalisti. Ai doua optiuni: primesti bani de la TV ca sa le faci rating, sau de la cei mai sus numiti, care nu-si mai amintesc daca s-a intamplat sau nu.

Evident ca romanii sunt foarte descurcareti si metodele sunt nelimitate. Eu nu cunosc decat 2-3, rezulta nu sunt smechera.

Spor la fraierit lumea!

Anunțuri
 

One Response to “Mic indreptar de afaceri pe timp de criza”

  1. hime Says:

    tare ! e bine de stiut cu timpul asta de criza ! nici nu iti dai seama cate tipe ai ajutat ! 🙂 🙂 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s